Çevik Proje Yönetimi & Uluslararası PMI-ACP Sınavı Hazırlık

Ön Koşul

Bu Eğitimin Herhangi Bir Ön Koşulu Yoktur

Eğitim Hakkında

PMI-ACP sertifikası, dünyaca kabul görmüş, ÇEVİK konusunda sektördeki EN DEĞERLİ sertifikadır. Çeviklik konusundaki en yeni sertifikalardan olmasına rağmen; PMI (Proje Yönetim Enstitüsü) dünyasında EN ÇOK TALEP alan, sahip olanların maaşlarında %28 oranında ARTIŞ olan bir sertifikadır.

Sadece tek bir çevik metodolojiye bağlı kalmaksızın SCRUM ile birlikte XP, LEAN ve KANBAN gibi diğer çevik yaklaşımları da geniş perspektifle kapsayan, çeviklik konusunda çapraz uzmanlıklar, yeni kariyer ve iş fırsatları yaratmanıza olanak sağlayan geniş bir yelpaze içermektedir. 

Dünyaca kabul görmüş bir diğer Proje Yönetim sertifikası olan PMP ile Çeviklik konusunda KÖPRÜ kuran TEK sertifikadır.

Proje Yöneticileri, Agile Koçlar, Scrum Masterlar, Scrum Takım Üyeleri, Fonksiyonel Yöneticiler, Çözüm Mimarları, Teknik İş Analistler, Kalite Güvence ve Test Ekipleri başta olmak üzere Çeviklik konusunda kariyer düşünen herkese hitap edecek bu eğitimimizde, iş değerini maksimize edecek, verimliliğinizi artıracak çok sayıda çevik proje yönetim araç ve tekniklerini öğrenip, günlük hayatınızda uyguluyor olacaksınız.

PMI tarafından referans gösterilen toplam 4.500 SAYFA, 11 KİTABI okumanıza gerek kalmadan, karmaşık proje yönetim kavramları arasında kaybolmadan, PMI-ACP sınavı hazırlık eğitimimiz ile tüm sınav içeriğini %100 kapsamaktayız. 

Sertifika:
Eğitimlerimize %80 oranında katılım gösterilmesi ve eğitim müfredatına göre uygulanacak sınav/projelerin başarıyla tamamlanması durumunda, eğitimin sonunda dijital ve QR kod destekli “BT Akademi Başarı Sertifikası” verilmektedir

Eğitim İçeriği

Önemli Notlar

Program ücretlerine KDV dahil değildir.

 

Paylaş:
BİZİ ARAYIN
İLETİŞİM FORMU