Temel Programlama (Yazılım Geliştirme) Eğitimi

Ön Koşul

Bu Eğitimin Herhangi Bir Ön Koşulu Yoktur.

Eğitim Hakkında

Bu eğitimin amacı bir programlama dili bilmeyen fakat öğrenmek isteyenlere programlamanın temel kavramlarını öğreterek bir alt yapı oluşturmaktır.

Eğitimin temel dili JavaScript'tir, ancak bunun yanı sıra günümüz programlama dillerinden en popüler olan C#, Phyton, PHP dillerinden örnekler verilmiştir. Böylece temel programlama kavramlarına farklı dillerin yazım biçimleriyle bakış açısı sağlanmıştır.Dillerin yazımının farklı olmasına rağmen (syntax) temel programlama kavramlarının değişmediği örneklerle anlatılmaktadır. Ancak bu eğitim saydığımız bu dilleri öğreten bir eğitim değildir. Öğrenci bu eğitimi aldıktan sonra, hangi programlama dilini derinlemesine öğrenmesi gerektiğine kendi karar verecektir.

Eğitimde ayrıca temel kavramlar görsel kod blokları kullanılarak da anlatılmaya çalışılmıştır. Eğitim boyunca pek çok örnek yapılmakta, anlatımlar uygulamalar üzerinden gidilmektedir.

Sertifika:
Eğitimlerimize %80 oranında katılım gösterilmesi ve eğitim müfredatına göre uygulanacak sınav/projelerin başarıyla tamamlanması durumunda, eğitimin sonunda dijital ve QR kod destekli “BT Akademi Başarı Sertifikası” verilmektedir.

Eğitim İçeriği

Neden Bu Eğitimi Almalısınız ?

  • Programlamaya başlamak isteyenler ancak nereden başlayacağını bilemeyenler
  • Hangi programlama dilini öğreneceği konusunda kararsız olanlar
  • Hiçbir programcılık geçmişi olmayan ama program geliştirmek isteyen ancak böyle bir geçmişi olmadığı için tereddüt edenler
  • Grafik tasarımlar yapan zaman zaman programsal yapılarla uğraşan HTML, CSS, Flash gibi tasarımcılar
  • Kısmen programlamayla uğraşan tam olarak ne yaptığını anlamayan ve bunu geliştirmek isteyenler
  • Birden fazla programlama dili öğrenmeyi hedefleyip bunların ortak özelliklerini benimseyip eğitim sürecini kısaltmak isteyenler

Önemli Notlar

Program ücretlerine KDV dahil değildir.

Paylaş:
BİZİ ARAYIN
İLETİŞİM FORMU