İleri Seviye ASP.NET Core MVC ile Web Programlama

Ön Koşul

C# Diline Hakim Olmak ve Temel MVC Bilgisi Gerekmektedir.

Eğitim Hakkında

Günümüzde bir çok web uygulaması ASP.NET ve C# kullanılarak geliştiriliyor. Microsoft’un sürekli gelişen ve değişen .NET teknolojisi ile birlikte Web yazılım geliştirme araçları da gelişiyor ve değişiyor. Bu gelişim ile birlikte gelen ASP.NET MVC hızlı geliştirme süreçleri, proje yönetimi ve günümüz web teknolojilerine uyumluluk konuları başta olmak üzere yazılım dünyasını farklı bir web programlama deneyimine taşıyor.

İleri ASP.NET MVC eğitim programı bir web geliştiricisinin profesyonel ve kurumsal düzeyde web uygulaması geliştirebilmesi için bilmesi gereken her türlü içeriğe sahip olması bakımından, en yeni programlardan birisidir. Özellikle temel MVC programlama konusunda bilgi sahibi olup; güvenlik, performans, tasarım mimarisi gibi konularda bilgi seviyesini bir üst seviyeye taşımak isteyenler için ideal bir eğitim programıdır.

Sertifika:

Eğitimlerimize %80 oranında katılım gösterilmesi ve eğitim müfredatına göre uygulanacak sınav/projelerin başarıyla tamamlanması durumunda, eğitimin sonunda dijital ve QR kod destekli “BT Akademi Başarı Sertifikası” verilmektedir.

Eğitim İçeriği

Neden Bu Eğitimi Almalısınız ?

Sahip olduğunuz ASP.NET MVC bilginizi daha ileri seviyeye taşımak, MVC‘nin sahip olduğu ileri düzey özelliklere hakim olmak için bu eğitimi almalısınız.

Önemli Notlar

Program ücretlerine KDV dahil değildir.

Paylaş:
BİZİ ARAYIN
İLETİŞİM FORMU